Zalában

Az autó motorterében csempészték a cigarettát

Az M70-es autóúton állítottak meg egy ukrán állampolgár által vezetett lengyel rendszámú személyautót.

2014.06.06 09:25MTI

Egy ukrán férfi autójában, a motortérben és csomagtartóban elrejtve egymillió forint értékű csempészcigarettára bukkantak a pénzügyőrök Zalában.

A NAV pénzügyőrei az M70-es autóúton állítottak meg egy ukrán állampolgár által vezetett lengyel rendszámú személyautót. Az ellenőrzés során a jármű motorterében és csomagterében bukkantak rá a magyar adójegy nélküli cigarettára.

Az egymillió forintot érő 98 karton dohányárut, valamint a csempészethez használt személyautót is lefoglalták. Költségvetési csalás gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál, és ezzel egyidejűleg több mint egymillió forint jövedéki bírságot is kiszabtak a jármű vezetőjére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.