Vásárosbécen

Vízóraaknába esett - meghalt egy két és fél éves kisgyerek

A családi ház udvarán kialakított vízóraakna vízzel volt tele.

2014.06.04 15:49MTI

Vízóraaknába esett és meghalt egy két és fél éves gyerek Vásárosbécen - erősítette meg a Bama.hu információját a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

A közlemény szerint az eset hétfő este történt, a kisfiú életét a mentők már nem tudták megmenteni. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indítottak büntetőeljárást.

A Bama.hu azt írta, hogy a család egy időre szem elől tévesztette a kisfiút, és keresni kezdte. Azt, hogy mi történt vele, a testvére vette észre. A családi ház udvarán kialakított vízóraakna vízzel volt tele, ez vezetett a tragédiához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.