Többszörös tragédia

Belehalt az áramütésbe a négyéves kislány

Bakonycsernyén egy négyéves kislány életét vesztette, egy ötéves pedig súlyos sérüléseket szenvedett, miután ráfogtak egy házilag barkácsolt villanypásztorra.

2014.06.03 12:28ma.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 23 éves bakonycsernyei férfival szemben - írja a police.hu.

A Móri Rendőrkapitányságra 2014. június 2-án este érkezett bejelentés arról, hogy Bakonycsernyén két kislány áramütést szenvedett, amikor egy családi ház udvarán játszottak. A gyermekek megfogták azokat a kertben kihúzott drótokat, amelyekbe a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított elektromos áramot vezetett, hogy kecskéi elkóborlását megakadályozza.

A Móri Rendőrkapitányság járőrei a lakásán elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították F. Gábor 23 éves helyi lakost. A férfit gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.