Egy másik ember megsérült

Két autó ütközött, egy halott Budapesten

A baleset Szentlőrinci úton, közvetlenül az M5-ös autópálya felett átvezető Méta utcai felüljáró előtt történt.

2014.06.02 13:34MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Egy ember meghalt, amikor két autó összeütközött hétfő délután a főváros XX. kerületében - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Kisdi Máté elmondta, hogy a baleset Szentlőrinci úton, közvetlenül az M5-ös autópálya felett átvezető Méta utcai felüljáró előtt történt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a felüljárót teljes szélességében lezárták. Az ütközéskor egy másik ember megsérült, őt a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott járműből - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.