Dizájnerdrogok

Vadonatúj pszichoaktív anyaggal kereskedtek - vádemelést javasol a rendőrség

Tíz emberrel szemben javasol vádemelést a rendőrség egy, dizájnerdrogok terjesztése miatt indított nyomozás lezárásaként Békés megyében.

2014.05.26 19:15Havariapress
freedigitalphotos.net/Victor Habbick

A békéscsabai rendőrségen tavaly októberben indult nyomozást egy 46 éves helyi lakossal szemben, mert felmerült annak gyanúja, hogy a férfi kábítószerekkel, és új pszichoaktív anyaggal kereskedik. A nyomozók október 6-án fogták el az illetőt, akit a kapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki.

A nála tartott házkutatás során 31,5 gramm fehér színű, droggyanús anyag került elő, és rövidesen sikerült azonosítani a férfi ügyfeleit is.

A napokban lezárult nyomozás eredményeként a rendőrök tíz fő ellen javasolnak vádemelést, egy részüket csak fogyasztóként, míg a többieket terjesztőként is gyanúsítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.