Elvágtak egy gázvezetéket Nádudvaron

Ömlik a gáz - hatvan embernek kellett elhagynia az otthonát

Huszonkét lakóházat ürítettek ki szombaton a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron, miután csatornázási munkálatok közben elvágtak egy nagynyomású gázvezetéket az Alkotmány utcában. A lakók végül visszatérhettek otthonaikba.

2014.05.24 13:01MTI

Hatvan embernek - harmincöt felnőttnek és huszonöt gyereknek - kellett elhagynia az otthonát.

A tájékoztatás szerint a 63 milliméteres gerincvezeték elszakadt, a gáz a szabadba ömlik. Az esethez riasztott püspökladányi tűzoltók százméteres körzetben ürítik ki az épületeket. A helyszínre tart a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

FRISS: Visszatérhettek otthonukba a gázömlés miatt kiürített nádudvari házak lakói

Visszatérhettek otthonukba azok a lakók, akiknek a nádudvari gázömlés miatt kellett rövid időre elhagyniuk a házukat - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

A gázszolgáltató szakemberi megszüntették a szivárgást és elzárták a gázt. A javítási munkálatok körülbelül három órát vesznek igénybe, addig mintegy nyolcvan lakóházban szünetel a gázszolgáltatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.