Eltűnt Budapesten

Köddé vált pénzszállító - elfogatóparancs egy 22 éves férfi ellen

Országos elfogatóparancsot adtak ki J. Richárd 22 éves budapesti lakos ellen, a férfi fényképét is közzétették.

2014.05.20 19:18ma.hu
Forrás: youtube.com

Eltűnt egy pénzszállító cég alkalmazottja egy készpénzt tartalmazó táskával kedden Budapest VIII. kerületében, a rendőrség országos elfogatóparancsot adott ki egy 22 éves férfi ellen.

Bognár Kinga, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője korábban az MTI értesülését megerősítve annyit közölt, hogy a pénzintézettel szerződésben álló pénzszállító vállalat egyik alkalmazottja eltűnt a VIII. kerületi Futó utcában valamennyi készpénzzel, amely egy pénzszállító táskában volt.

A rendőrség az ügyben sikkasztás gyanújával indított eljárást.

A BRFK kedd délután A rendőrség honlapján azt írta, országos elfogatóparancsot adtak ki J. Richárd 22 éves budapesti lakos ellen, a férfi fényképét is közzétették.

"Sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást 01000-1209/2014 bű. számon Jakab Richárd 22 éves budapesti lakos ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy pénzszállító cég alkalmazottjaként érkezett 2014. május 20-án 10 óra 20 perc körüli időben egy a Budapest, VIII., Futó utcában lévő pénzintézethez. Az ott átvett készpénzt tartalmazó táskával ismeretlen helyre távozott. A rendőrség országos elfogatóparancsot bocsátott ki Jakab Richárd ellen, akiről fényképfelvétel áll rendelkezésre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5000 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.