Vízhiány

Csőtörés miatt szünetelhet a vízszolgáltatás a XII. kerületben

A csőtörés miatt feltörő víz a Diana utcában mintegy ötven méter hosszan alámosta az utat. A Fővárosi Vízművek szakemberei dolgoznak a hiba elhárításán.

2014.05.12 22:34MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Supertrooper

Csőtörés miatt egy-két órán át szünetelhet a vízszolgáltatás a XII. kerület több utcájában - közölte hétfő este az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a csőtörés miatt feltörő víz a Diana utcában mintegy ötven méter hosszan alámosta az utat. A Fővárosi Vízművek szakemberei dolgoznak a hiba elhárításán.

A helyreállítási munkálatok idejére teljes szélességében, több száz méter hosszan lezárták a Diana utcát a fogaskerekű végállomása és az Istenhegyi úti kereszteződés között, a forgalmat és az autóbuszokat a rendőrség a Béla király útra tereli.

A terelés a 21-es, a 21/A és 212-es jelzésű járatokat érinti, a fogaskerekű közlekedésében nincs fennakadás. Korábban a a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere azt közölte az MTI-vel, hogy csőtörés miatt megváltozott útvonalon jár a 21-es, a 21A és a 212-es autóbusz. A Diana utca lezárása az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint előreláthatóan hosszabb ideig eltart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.