Inzultált

Őrizetbe vették a köpködő nőt

Őrizetbe vette a rendőrség azt a nőt, aki kedden a budapesti Kossuth Lajos téren leköpte Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét.

2014.05.10 15:10MTI

A HírTV honlapján számolt be szombat délután arról, hogy a rendőrség őrizetbe vette a 41 éves nőt. A BRFK azt közölte: a nő ellen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - tették hozzá. Bognár Kinga, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-nek megerősítette az értesülést, a nyomozás érdekeire tekintettel azonban többet nem közölt.

Pásztor István a köztársasági elnök személyes meghívására vett részt az Országgyűlés keddi alakuló ülésén. Az ülés napján tüntetés zajlott a Kossuth Lajos téren, ahol Pásztor Istvánt szidalmazták és leköpték.

Az ügyben pénteken megszólalt Áder János államfő is, aki újságírók előtt tett sajtónyilatkozatában azt mondta: tűrhetetlen, hogy Magyarországon valakit magyarságában alázzanak meg fényes nappal a hatóságok szeme láttára az Országház előtt.

Az ominózus tett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.