Szándékos gyújtogatás?

Robbanás történt egy családi házban Püspökmolnáriban

A Petőfi Sándor utcai családi házban nem sérült meg senki, de az épület szerkezete statikailag meggyengült.

2014.05.08 22:17MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Idea go

Robbanás történt egy 120 négyzetméteres családi házban a Vas megyei Püspökmolnáriban csütörtök este. Fennáll a szándékos gyújtogatás gyanúja - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint a Petőfi Sándor utcai családi házban nem sérült meg senki, de az épület szerkezete statikailag meggyengült.

Az OKF azt írta: a robbanás a ház egyik bejáratánál történt. Az esethez a körmendi hivatásos, a vasvári önkormányzati és a püspökmolnári önkéntes tűzoltók vonultak ki. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották, mert fennáll a szándékos gyújtogatás gyanúja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.