Nagykovácsiban találta egy helybeli, bevitte

Nem volt robbanóanyag a polgármesteri hivatalba vitt gránátban

Az önkormányzati dolgozók kiszaladtak vele a parkolóba, és értesítették a hatóságokat.

2014.04.30 18:30MTI
Forrás: youtube.com

Nem volt robbanóanyag abban a gránáttestben, amelyet szerdán találtak a Pest megyei Nagykovácsiban, ezért a területzárat megszüntették.

Az üres második világháborús tüzérségi gránátot elszállították a településről, és mindenki visszatérhetett az otthonába.

Korábban a katasztrófavédelem azt közölte, hogy szerda délután százméteres körzetben lezárták a hatóságok Nagykovácsiban a polgármesteri hivatal környékét, miután robbanótest került elő a hivatal melletti parkolóban.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy a robbanótestet az egyik helyi lakos találta a portáján, és bevitte a polgármesteri hivatalba, majd az önkormányzati dolgozók kiszaladtak vele a parkolóba, és értesítették a hatóságokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.