F. Béla

62 éves férfi az Újpesten holtan talált nő feltételezett gyilkosa

A rendőrök az éjszakai órákban elfogták és őrizetbe vették a hétfő este 8 óra körül Újpesten történt emberölés gyanúsítottját.

2014.04.29 07:41MTI

Éjjel elfogták a hétfő este Újpesten holtan talált nő feltételezett gyilkosát - tájékoztatott kedden kora reggel a rendőrség.

Korábban Csillag Melinda, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese azt közölte, hogy női holttestet találtak Budapesten, a IV. kerületi Pozsonyi utcában. Később közölte a rendőrség, hogy a 37 éves nő bűncselekmény áldozata lett, és emberölés gyanúja miatt eljárást indítottak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság keddi közleménye szerint a rendőrök az éjszakai órákban elfogták és őrizetbe vették a hétfő este 8 óra körül Újpesten történt emberölés gyanúsítottját, a 62 éves F. Bélát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.