Rejtélyek halmaza

Kivégzőméreg miatt halt meg Welsz Tamás

Titokzatos az elhunyt vállalkozó halála. Most már biztos: hónapokkal ezelőtt beszereztetett két üvegcsét.

2014.04.26 14:33ma.hu

Nátrium-pentotál-szérummal végzett magával Welsz Tamás - írja a Blikk. Ezt a méreganyagot alkalmazzák Amerikában a halálbüntetések végrehajtásához. A lap szerint a nyomozás során kiderült: Welsz Tamás már hónapokkal ezelőtt beszereztetett két kisüvegnyi mérget egy gyógyszerész ismerősével. Az egyiket saját részre, a másikat pedig élettársának.

A kivégzésekhez használt vegyületet tartalmazó fiolát állítólag érdi házának mosdójában rejtette el, arra az esetre, ha kilátástalan helyzetbe kerülne.

A Blikk úgy tudja, március 20-án, amikor  megérkezett a házba a rendőrökkel, hogy bizonyítékokat adjon át, rövid időre bement a fürdőbe, valószínűleg ekkor oldotta fel vízzel, és itta meg az egyik üveg tartalmát.

A bulvárlap értesülései szerint a rendőrségi nyomozás megállapította,  hogy  a Welsz Tamást szállító rendőrségi kocsit kissé lemaradva követte a férfi élettársa, aki azonnal hazatelefonált, miután látta, hogy haldokló párjával megáll a rendőrautó. A telefonban egyik alkalmazottukat utasította, hogy keresse meg az üvegcsét, és tüntesse el. A nyomozók kiszivattyúzták a ház emésztőjét, és meg is találták, amit kerestek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.