Családi vállalkozás

Spájzban nőtt a kender, anya öntözte

Fiával együtt termelt kábítószert egy asszony Békés megyében, a különös családi ,,vállalkozás" egy drogfogyasztó lebukása után került rendőrkézre.

2014.04.14 15:37Havariapress

Az Orosházi Rendőrkapitányság egyik járőre a hétvége egyik estéjén figyelt fel egy több fős csoportra, melynek egyik tagja az igazoltatás közben megpróbált eldobni egy nála lévő, növényi törmeléket tartalmazó csomagot. A rendőr észrevette, mire készül az illető, ezért kikérdezte a férfit, aki elmondta, hogy aznap vásárolta a drogot egy orosházi ismerősétől.

A nyomozók további adatgyűjtés eredményeként még a hétvégén eljutottak a 17 éves orosházi eladóhoz, aki kihallgatásán elismerte, hogy valóban marihuánát adott el az elsőként lebukott férfinak.

A nyomozás során kiderült az is, hogy a 17 éves fiú az édesanyja által, a családi házuk kamrájában termesztett kábítószert árusította, a rendőrség ezért büntetőeljárást indított az asszony ellen is.

A 33 éves orosházi nőnek kábítószer birtoklása, drogkereskedelem és kiskorú veszélyeztetése miatt kell felelnie az ügyben, fiatalkorú fiát és annak vásárlóját pedig kábítószer birtoklásával gyanúsították meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.