Róbert Károly körút

Tűz volt a panelházban - két csecsemő kórházban

Száz embernek kellett elhagynia az épületet, ők melegedőbuszban várhatták meg, amíg a tűzoltók átszellőztetik az lépcsőházat.

2014.04.14 07:16MTI

Egy panelház negyedik emeleti lakásában keletkezett tűz hétfő hajnalban, a nagy füst miatt a feljebb lévő lakásokból az embereket az utcára kellett menekíteni.

A főváros XIII. kerületében, a Róbert Károly körúton található tízemeletes panelház negyedik emeletén, egy ötven négyzetméteres lakásban keletkezett a tűz, amit a tűzoltók eloltottak, de a lakás teljesen kiégett. A füst miatt azonban körülbelül száz embernek kellett elhagynia az épületet, ők melegedőbuszban várhatták meg, amíg a tűzoltók átszellőztetik a lépcsőházat.

Két csecsemőt füstmérgezés gyanújával kórházba vittek, a lakás tulajdonosát, egy középkorú férfit szintén füstmérgezés gyanújával a helyszínen ápolták.

A lakók végül hétfőn hajnalban térhettek vissza otthonaikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.