Választás 2014

Az egyik helyen szavazó, a másikon számláló lett rosszul

10-15 percre kellett felfüggeszteni a voksolást.

2014.04.06 12:17ma.hu
A kép csak illusztráció (forrás: MTI)

Epilepsziás rohamot kapott és a földre esett egy szavazó vasárnap délelőtt a Fejér megyei Rácalmás 1-es számú szavazókörében - közölte a helyi választási iroda vezetője.

Györe Andrea elmondta, hogy a szavazást negyedórára függesztették fel, utána rendben folytatódott a voksolás.

A szavazóhoz mentőt hívtak.

Rosszul lett egy szavazatszámláló bizottsági tag Pécs egyik szavazókörében vasárnap - közölte az ottani választási iroda vezetője.

Lovász István elmondta: a Rét utcai szavazókörben dolgozó férfi feltehetően epilepsziás rohamot kapott. A bizottsági tagnak egy éppen ott szavazó orvos sietett a segítségére, a néhány percen belül a helyszínre érkező mentők pedig kórházba vitték.

Az irodavezető hozzátette: a választást tíz percre kellett felfüggeszteni a szavazókörben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.