Robbanásveszély

Biztonságos helyen robbantják a gránátot

A készenléti rendőrség munkatársai a lakott területről elszállítják és biztonságos helyen felrobbantják a szombaton Budakeszin megtalált második világháborús gránátot. (A kép illusztráció)

2014.04.05 19:36MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a robbanótestre helybeliek bukkantak rá a Zichy Mihály utca és a Márity László út kereszteződésében, egy bokros területen.

A lakosság biztonsága érdekében a rendőrség egy 110 méter sugarú körben kiürítette a területet. Lakóházakat nem, csupán egy közeli benzinkutat és egy élelmiszerboltot érintett az intézkedés. Ezeket kellett elhagyniuk az ott tartózkodóknak.

A rendőrség annak kiderítésére is vizsgálatot indított, hogy miként került a robbanótest a lakott területre - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.