"Az ellenőrzött vietnámi férfi"

Konténernyi hamis ruhát foglaltak le

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai hamis ruhaneműket foglaltak le az egyik nyíregyházi piacon 3,5 millió forint értékben.

2014.04.05 00:30MTI
Képünk egy korábbi esetet ábrázol

A pénzügyőrök a piac ellenőrzése során figyeltek fel egy férfire. Az ellenőrzött vietnámi férfi éppen egy piac melletti konténernél pakolt, amelyben - annak átvizsgálását követően - 615 darab, különböző hamis márkajelzésű ruházati terméket (melegítőt, pólót, pulóvert) találtak az ellenőrzést végzők.

A pénzügyőrök a 3,5 millió forint értékű ruházati termékeket lefoglalták és az elkövető ellen iparjogvédelmi jogok megsértése bűntett gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.