Autóval ütköztek

Meghalt két kerékpáros Cserszegtomajnál

Meghalt két kerékpáros csütörtök este a Zala megyei Cserszegtomaj közelében, ahol személyautóval ütköztek össze.

2014.04.03 20:03MTI
freedigitalphotos.net

A rendőrség közlése szerint valószínűleg házaspár az áldozat. A baleset a Cserszegtomajt Várvölggyel összekötő 7343-as úton történt. Az ütközésben a személyautó vezetője is megsérült.

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI érdeklődésére elmondta: a balesetben egy középkorú nő és egy férfi vesztette életét. Feltételezhetően egy házaspárról van szó, de személyazonosságukat egyelőre nem tudták tisztázni.

Hozzátette: a helyszínelés idejére mindkét irányban lezárták a 7343-as számú mellékutat. Az MTI a helyszínről úgy értesült: a balesetet okozó személyautó több járművet is nagy sebességgel megelőzve, hátulról ütötte el a két kerékpárost.

A férfi és a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy mindketten a helyszínen életüket vesztették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.