Kecskeméten

Tehervonattal ütközött egy autó - három súlyos sérült

Az életveszélyesen megsérült utas életéért a mentők a helyszínen küzdenek.

2014.03.26 14:51MTI

Hárman megsérültek, amikor tehervonattal ütközött egy személygépkocsi szerdán Kecskeméten - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a baleset a Csabay Géza körút és a Tatár sor kereszteződésénél lévő vasúti átjáróban, eddig tisztázatlan körülmények között történt. A balesetben az autóban utazó három ember sérült meg.

A katasztrófavédelem a honlapján azt írta: az ütközés következtében egy ember életveszélyesen, egy súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg. Az életveszélyesen megsérült utast a kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezéssel szabadították ki a járműből, az ő életéért a mentők a helyszínen küzdenek. A másik két utast a mentők kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.