Két könnyebb sérült Szombathelyen

Vasúti felüljáró alá szorult a teherautó

Vasúti felüljáró alá szorult egy konténereket szállító teherautó Szombathely belvárosában, a Zanati úton, a balesetben két ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

2014.03.26 10:51MTI
freedigitalphotos.net

Balogh Nikoletta, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a teherautó műszaki mentése folyamatban van, a járműből kifolyt hidraulikai folyadékot már felitatták, a teherautót áramtalanították.

A szombathelyi hivatásos tűzoltók közösen dolgoznak a helyszínen a vasúttársaság szakembereivel. A baleset miatt a négysávos úton csak két forgalmi sáv járható, és kis időre leállt a vasúti közlekedés is - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.