Egy halott, két súlyos, egy könnyebb sérült

A rendőrség vizsgálja a halálos sajóbábonyi robbanást

Vizsgálják az egyik sajóbábonyi vegyi üzemben kedd hajnalban történt robbanás körülményeit és büntetőeljárást indított. Az üzemi balesetben egy ember meghalt, hárman megsérültek.

2014.03.25 14:45MTI

A kedden egy óra után történt balesetben egy 27 éves munkás életét vesztette, két dolgozó súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az eddigi adatok szerint az üzemi balesetben egy három-négy köbméteres, vizet és gőzt tartalmazó acéltartály robbant fel túlnyomás következtében.

A rendőrség nyomozást rendelt el foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt. A nyomozás feladata tisztázni azt is, hogy a munkavégzés során történt-e foglalkozási szabályszegés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.