Előzetesben

Fiatal játékos molesztálásával gyanúsítanak egy soproni nőifoci-edzőt

Előzetes letartóztatásba helyezte a Soproni Járásbíróság a helyi nőifoci-csapat edzőjét, aki a gyanú szerint molesztálta az egyik fiatal játékost.

2014.03.18 12:18MTI
freedigitalphotos.net

Máté Kinga, a megyei törvényszék szóvivő bírája elmondta: a döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett, így az nem jogerős. Az előzetes letartóztatás indoka, hogy a nyomozás jelenleg is folyik, és fennáll annak az esélye, hogy megpróbálja befolyásolni a tanúkat a férfi, aki a felmerült terhelő bizonyítékok ellenére nem tett beismerő vallomást.

Hozzátette: az ügyben minősített szexuális visszaélés ügyében folyik eljárás; ennek oka, hogy az áldozat 18 évnél fiatalabb, a férfi pedig edzői minőségében követte el tettét a gyanú szerint.

A Kisalföld című megyei napilap keddi beszámolója szerint a múlt héten bejelentést tettek a rendőrségen az edző ellen a Soproni FAC együttese egyik 15 éves játékosának szülei, két nappal később pedig szexuális kényszerítés megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásba került az edző.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.