Baleset Ercsinél

Kirepült a szélvédőn a nyerges vontató sofőrje

Az oldalára borult egy petrolkokszot szállító nyerges vontató kedden a 6-os főút egyik körforgalmában, Ercsi közelében, a sofőr megsérült.

2014.03.18 10:56MTI

Csámpai Attila a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a főút 29-es kilométerénél történt balesetet, amelynek következtében a jármű vezetője kirepült a szélvédőn. A helyszínre mentőhelikoptert várnak.

Az érdi tűzoltók elővigyázatosságból védősugárral biztosítják a baleset környékét, a terelési lehetőség miatt torlódást nem tapasztalnak – mondta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.