Előkerült a kés

Testvérgyilkosság a Józsefvárosban - őrizetben a gyanúsított

A nyomozás eddigi adatai szerint a két fivér vasárnap este hét óra körül, eddig tisztázatlan okból összeveszett egy VIII. kerületi, Auróra utcai lakóház kapualjában. A szóváltás rövid időn belül tettlegességig fajult.

2014.03.17 11:38Havariapress

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki az elmúlt este halálra késelte saját fivérét a Józsefvárosban.

A nyomozás eddigi adatai szerint a két fivér vasárnap este hét óra körül, eddig tisztázatlan okból összeveszett egy VIII. kerületi, Auróra utcai lakóház kapualjában. A szóváltás rövid időn belül tettlegességig fajult, s a fiatalabb fivér egy késsel leszúrta 34 éves testvérét, aki a helyszínen életét vesztette.

Az esetről értesített rendőrök a helyszín közelében lévő tartózkodási helyén elfogták, majd előállították a feltételezett tettest, egy 24 éves sárospataki lakost, akiről egyébként azt is megállapították, hogy a Sátoraljaújhelyi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki ellene, zsarolás megalapozott gyanújával.

A férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.