A VI. kerületben csaptak fel a lángok

Nem sikerült újraéleszteni az égő lakásból kimentett férfit

Nem tudták újraéleszteni azt az idős férfit, akit a tűzoltók találtak meg egy kigyulladt lakásban, a VI. kerületi Színyei Merse Pál utcában.

2014.03.14 15:40Havariapress

Pénteken délelőtt gyulladt ki egy 1. emeleti lakás a VI. kerületi társasházban. A berendezési tárgyak égtek a 30 négyzetméteres lakásban, a tűzoltók a lángokat megfékezték. Oltás közben találtak rá a lakásban élő férfira.

Az eszméletlen állapotban lévő embert kivitték a lakásból, s átadták a mentőknek, akik hosszasan próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Az idős férfi halálát füstmérgezés okozta, a tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.