Nemzetközi és európai elfogatóparancs alapján

Elfogták a fekete sereg egyik tagját Miskolcon

Miskolc perecesi városrészében fogtak el egy nemzetközi és európai elfogatóparancs alapján is körözött férfit, aki korábban kiszabott fegyházbüntetésére nem vonult be, bűncselekményeit a fekete sereg néven elhíresült csoport tagjaként követte el.

2014.02.28 14:53MTI
freedigitalphotos.net

Szabó-Berdár Csilla a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a 29 éves miskolci férfit pénteken fogták el, majd a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

G. Ferencet korábban a bíróság jogerősen ítélte el vagyon elleni és életelleni bűncselekmény elkövetése miatt. A fekete sereg ügyében összesen 30 vádlott volt, közülük korábban többen tíz évnél is több, sokan pedig öt év körüli szabadságvesztést kaptak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.