Csúszásveszély

Gázolaj folyt az útra Mórahalom és Röszke között

Mintegy két kilométer hosszan nagy mennyiségű gázolaj folyt az útra kedd délelőtt Mórahalom és Röszke között, ezért rendőrök lassítják a forgalmat.

2014.02.25 10:15MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint Röszke és Mórahalom között az 5512-es út 9 kilométere után, mintegy két kilométer hosszan – eddig ismeretlen körülmények között – nagy mennyiségű gázolaj folyt az útra. Az útszakasz csúszóssá vált, ezért a rendőrök mindkét irányból lassítják a forgalmat.

A rendőrség a torlódás elkerülése érdekében azt javasolja, hogy az autósok az 502-es összekötő úton át az 55-ös utat válasszák.

Semlegesítették az úttestre folyt gázolajat Röszke és Mórahalom között

A közútkezelő homokkal semlegesítette az úttestre kifolyt gázolajat a Röszke és Mórahalom közötti úton kedd délelőtt, ugyanakkor a helyszínen sebességkorlátozó jelzőtáblákat helyeztek ki – tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség korábbi közleménye szerint Röszke és Mórahalom között, az 5512-es út 9-10-es kilométerszelvényénél – eddig ismeretlen körülmények között – mintegy két kilométer hosszan nagy mennyiségű gázolaj folyt az útra. Az útszakasz csúszóssá vált, ezért a rendőrök mindkét irányból lelassították a forgalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.