3501. számú út

"Egyencsomagok" a biciklik csomagtartóin - a közeli erdőből

A Polgári Rendőrőrsre 2014. február 13-án 10 óra körüli időben érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy a 3501. számú úton négy biciklis közlekedik, akik kerékpárjaik csomagtartóján fát szállítanak.

2014.02.14 07:57ma.hu
Forrás: police.hu

A járőrök a bejelentő által megadott útszakaszt ellenőrizték és intézkedés alá vontak négy helyi lakost. Az igazoltatott férfiak azt mondták a rendőröknek, hogy engedéllyel hozták el a fát egy közeli területről, azonban az állításuk hamar megdőlt, hisz a járőrök a tudomásukra jutott információk alapján megállapították, hogy a tüzelőt engedély nélkül tulajdonították el.

A 27 és 49 év közötti férfiak a rendőröknek később elismerték a lopást.

Az egyenruhások tulajdon elleni szabálysértés - lopás - elkövetése miatt elfogták és a kapitányságra előállították a szabálysértőket, akiket meghallgatásukat követően őrizetbe vettek a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.