Diszkóbaleset

Emlékművet döntött ki a repülő Suzuki

Megcsúszott egy kanyarban, majd lerepült az útról, s közben kidöntött egy emlékművet egy személyautó a Csongrád megyei Szegvár határában.

2014.02.09 09:49Havariapress
Forrás: kocsi.ro

A baleset szombaton történt Szegvárnál: egy Mindszent felé tartó Suzuki megcsúszott egy kanyarban a nedves úton. A gépkocsi lerepült az útról, nekicsapódott a diszkóbalesetek áldozatainak állított emlékműnek, majd azt kidöntve, a vasúti sínek melletti árokba borult. A gépkocsit vezető, egyedül utazó nő súlyosan megsérült. A ronccsá tört autóból a tűzoltók emelték ki, a mentők kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.