Útlezárás

Több autó ütközött a sűrű ködben

Baleset miatt lezárták szerda reggel a 4-es főút észak-szabolcsi szakaszát, ahol több személygépkocsi ütközött a nagy ködben.

2014.02.05 08:31MTI
MTI, archív

Fülöp Gergely őrnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a főút dögei elágazásánál, a 321-es és 322-es kilométerszelvény között történt a baleset 7 óra előtt néhány perccel. Sérültekről egyelőre nincs információ. Az útzár miatt a forgalmat Fényeslitke felé, a régi 4-es útra terelik el.

A szóvivő hozzátette, hogy a környéken nagy a köd, ezért a rendőrség arra kéri a gépjárművezetőket, hogy óvatosan, körültekintően közlekedjenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.