Könnyebben sérült

Zebrán gázolták el a fiatal lányt

Zebrán gázoltak el egy 14 éves lányt a XV. kerületben, a Bánkút utcában hétfő délután. A lány csak könnyebben sérült meg. A 69-es villamos helyett egyelőre pótlóbuszok közlekednek az Újpalota, Erdőkerülő utca és a Rákospalota, MÁV-telep megállók között.

2014.02.03 17:02MTI

Csillag Melinda, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese azt közölte az MTI-vel, hogy egy gépkocsi a zebrán ütötte el a fiatalt. Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a 14 éves lányt könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte Facebook-oldalán, hogy a 69-es villamos helyett pótlóbuszok közlekednek az Újpalota, Erdőkerülő utca és a Rákospalota, MÁV-telep megállók között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.