Majdnem megúszta

A hűtőben bújt el a körözött tizenéves

Hűtőszekrényben találtak rá a rendőrök egy garázdaság miatt körözött tizenévesre Gyálon.

2014.02.03 13:45Havariapress

A fővárosi rendőrök azt követően kezdtek keresni egy gyáli lakhelyű fiatalt, hogy a XVIII. kerületi rendőrkapitányság a körözését rendelte el még tavaly ősszel, eltűnés miatt, ráadásul már a dabasi rendőrök is köröztették, garázdaság megalapozott gyanúja miatt.

A 14 éves fiú keresése az elmúlt hétvégén végül eredményesen zárult, a nyomozók ugyanis megtalálták az illetőt gyáli lakcímén. Kis híján ugyan most is megúszta az elfogását, az egyik rendőr azonban benézett az előszobában található hűtőszekrénybe, ahonnan nagy meglepetésre a keresett fiú került elő.

Elfogását követően a rendőrök előállították a körözött fiatalt a XVIII. kerületi rendőrkapitányságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.