Őrsereg

Lehel úti robbantás: a rendőrség is tud a VÉSZ elnökének küldött levélről

"A rendőrség a levél létezésének tényét megerősíti, a levél tartalmával és a tett intézkedéseivel kapcsolatban azonban jelenleg tájékoztatással nem szolgál" - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

További képek - katt! képgaléria

2014.01.27 20:12MTI
Katt a képre - galéria nyílik!

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) megerősítette: valóban létezik az a levél, amelyet a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) elnökének küldtek a Lehel úti robbantással kapcsolatban.

"A rendőrség a levél létezésének tényét megerősíti, a levél tartalmával és a tett intézkedéseivel kapcsolatban azonban jelenleg tájékoztatással nem szolgál" - válaszolta az ORFK Kommunikációs Szolgálata hétfőn az MTI megkeresésére.

A VÉSZ hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében az írta: "a VÉSZ elnöke 2014. január 22-én levelet kapott egy magát Őrseregnek nevező ismeretlen szervezettől, amely a levélben magára vállalta a Lehel úti bankrobbantást".

Az ORFK korábbi közlése szerint január 13-án 4 óra 18 perc körül egy XIII. kerületi Lehel utcai pénzintézetnél robbantással elkövetett bűncselekmény történt. Az érintett épületben jelentős anyagi kár keletkezett, a detonáció során többek között két ATM is súlyosan megrongálódott. A robbantásban nem sérült meg senki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.