Havazás

Teljes útlezárás az M7-esen Balatonújlaknál

Teljes szélességében lezárták az M7-es autópályát Balatonújlaknál a főváros felé vezető oldalon két kamion balesete miatt.

2014.01.24 17:22MTI

A helyszínre a keszthelyi hivatásos tűzoltókat riasztották. A rendőrség tájékoztatása szerint egy kamion keresztbe fordult az úttesten, egy másik pedig az árokba csúszott.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a forgalmat a 170-es kilométerszelvényben lévő lehajtónál a 7-es főútra terelik. A főváros felé közlekedő autósok a következő felhajtónál, Balatonfenyvesnél, a 160-as kilométerszelvényben térhetnek vissza az autópályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.