Egymilliárdos fogás

Ha Panamából rendel autóalkatrészt, a TEK megy a kokainért

Huszonhárom kilogrammnyi, mintegy egymilliárd forint értékű, rendkívül jó minőségű kokaint foglaltak le a fővárosban egy rajtaütés során a Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai a napokban.

2014.01.22 13:46MTI

Egy zuglói lakóparkban végrehajtott akció alkalmával a nyomozók elfogtak egy 41 és egy 46 éves férfit, illetve egy 29 éves nőt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a jelentős mennyiségű kábítószerrel kereskedtek - adta hírül szerdai számában a Zsaru magazin.

A cikk szerint a drogot autóalkatrészként adták fel Panamában és január 13-án érkezett a szállítmány Magyarországra, a gyanúsítottak pedig két nappal később vették át a küldeményt.

A vámügyintézéshez egy hajléktalan iratait és adatait használták a csempészek.

A két férfi és a nő panaszt tettek a gyanúsítás ellen, ennek ellenére január 18-án elrendelték előzetes letartóztatásukat. Az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda jár el - közölte a Zsaru magazin.

Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy az ügy részleteit csütörtökön, nemzetközi sajtótájékoztató keretében ismerteti a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.