Hárman megsérültek

Busz, autó és traktor ütközött Taksonynál

Három ember sérült meg, amikor összeütközött egy autóbusz, egy traktor és egy személyautó az 51-es főút egyik mellékútján.

2014.01.20 09:19Havariapress

A Pest megyei Taksonyt Bugyival összekötő mellékúton hétfőn reggel hét óra körül ütközött egymásnak egy traktor, egy busz és egy személygépkocsi, eddig tisztázatlan körülmények között.

A baleset következtében a traktor vezetője és a busz két utasa is megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai, az érintett útszakasz forgalmát mindkét irányból az 51-es főútra terelték.

A baleset további körülményeit a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.