Hamar lebukott

A tetthelyen fogták el a gyújtogatót

A tetthelyen fogták el a rendőrök azt a középkorú férfit, aki megrongált és felgyújtott egy parkoló személyautót Győrben.

2014.01.13 17:41Havariapress

A kisalföldi város tűzoltóit és rendőreit egy járókelő értesítette hétfőn kora reggel, hogy ég egy személyautó egy belvárosi társasház udvarán. A kiérkező tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a lángokat, a járőrök pedig előállítottak a helyszínről egy 58 éves férfit, aki alaposan gyanúsíthatónak tűnt a gyújtogatással.

Az eljárás eddigi adatai szerint az illető festékszóró spray-vel fújta le a Volkswagen Golfot, kiszúrta a kerekeit, majd benzint öntött a motorháztetőre és felgyújtotta azt; a keletkezett tűzben egy másik autó is megsérült. A helybéli férfi ellen rongálás és közveszély-okozás megalapozott gyanújával indult eljárás a Győri Rendőrkapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.