Biztonsági őrök kapták el

30 centis késsel ment a trafikba

Biztonsági őrök segítségével került rendőrkézre az a középkorú férfi, aki sikertelenül próbált meg kirabolni egy trafikot Budapest XXII. kerületében.

2014.01.13 14:45Havariapress

A Nagytétényi úton lévő egyik dohányboltba vasárnap este, pár perccel hat óra előtt lépett be egy ötvenes férfi, majd közölte az eladóval, hogy fegyver van nála, és a bevételt kérte.

Az alkalmazott azonban nem vesztette el lélekjelenlétét, hanem megnyomta a pánikgombot, aminek jelzésére kisvártatva két biztonsági őr érkezett az üzletbe. Az egyértelmű helyzet láttán a férfi felhagyott cselekményével, elővette a zsebéből és átadta a biztonsági embereknek a nála lévő, 30 centis pengehosszúságú kést, és a helyszínen maradt a rendőrök kiérkezéséig.

Az 52 éves fővárosi lakost a kihívott járőrök előállították a kerületi kapitányságra, ahol - szabadlábon hagyása mellett - büntetőeljárást indítottak vele szemben, rablás megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.