Közel két évtizede történt késelés

Most ítélték el az 1996-ban elkövetett Conti Car gyilkosság elkövetőjét

Bűnösnek találta és 7 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte emberölés miatt a Fővárosi Törvényszék szerdán Balogh Elemért, mert bizonyítottnak látta, hogy még 1996-ban leszúrt egy másik férfit a Conti-Car nevű, luxusautókat forgalmazó cég zuglói szalonjában.

2014.01.08 14:55MTI

A bíróság szerint a férfi több társával 1996. július 30-án délelőtt megjelent a Conti-Car zuglói szalonjában, és amikor egy elszámolási vita miatt szóváltás és dulakodás kezdődött a szalon kávézójában, bekapcsolódott a verekedésbe és kétszer megszúrta Cs. Józsefet, aki emiatt a helyszínen életét vesztette.

A tárgyalás során Balogh Elemér végig tagadta, hogy jelen lett volna a bűncselekmény napján a szalonban, azonban a bíróság által meghallgatott tanúk ezt cáfolták. Az ítélet nem jogerős, ellene a védelem a vádlott felmentése érdekében fellebbezést jelentett be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.