Szerencsére senki nem sérült meg

Majdnem katasztrófát okoztak: fát döntöttek vasúti sínre

Négy szendrőládi férfi döntött fát egy vasúti vágányra vasárnap, elfogták őket, a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt indítottak eljárást ellenük.

2014.01.06 13:35MTI

Még vasárnap délben a Büdöskútpuszta és Szendrőlád közötti vasúti szakaszon közlekedő személyvonat nekihajtott egy sínekre dőlt fának. A balesetben senki nem sérült meg.

Az utasok a helyszínről négy férfit látták elszaladni. A körzeti megbízott rendőr hét órán belül azonosította azt a négy huszonéves szendrőládi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Beismerték, hogy ők vágtak ki egy fát, hogy átjárónak használják a Bódva folyó felett. A fatörzs azonban nem a tervezett irányba, hanem a sínekre dőlt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.