Nem pihent a rendőrség

Több mint kétszáz bejelentés a pirotechnikai eszközök miatt

Több mint kétszáz bejelentést tettek a rendőrségen pirotechnikai eszközök miatt szilveszter éjjelén.

2014.01.01 10:23MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának közleménye szerint kedd este 6 óra és szerda reggel 6 óra között 201 bejelentés érkezett a rendőrségre pirotechnikai eszközök használatával kapcsolatban.

A rendőrség valamennyi bejelentést ellenőrizte. Rendőri intézkedésre 30 esetben volt szükség. A rendőrök nyolc ember ellen szabálysértési feljelentést tettek, két emberrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, két esetben figyelmeztették a szabályszegőket.

Rongálás elkövetése miatt két eljárás indult ismeretlen tettes ellen. A rendőrségnek két olyan eseményről van tudomása, amelyek során pirotechnikai eszköz használata sérülést is okozott - olvasható az ORFK közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.