A másik autóban négy ember sérült

Átsodródott és ütközött - nem élte túl

Átsodródott a szemközti sávba egy autó egy kanyarban Dejtár közelében, majd összeütközött egy szemből érkező gépkocsival.

2013.12.25 11:36Havariapress

Az átsodródott autót vezető nő életét vesztette, a másik kocsiban négyen megsérültek - értesült a HavariaPress.

Szerdán reggel történt a baleset az Ipolyvece és Dejtár közötti útszakaszon. Ipolyvece felé tartott Peugeot-jával egy nő, mikor - eddig tisztázatlan okból - átsodródott egy kanyarban a szemközti sávba. Ott frontálisan összeütközött egy szemből érkező személyautóval.

Az ütközés során a Peugeot-t vezető nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik autóban négyen ültek, mindannyian megsérültek. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.