Az elmúlt 24 órában történt

Karácsony lesz, pénz nincs: szaporodnak a bolti szarkák

Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Bicskén is bolti tolvajokat fogtak el a rendőrök.

2013.12.17 09:07ma.hu
Fotó: MTI

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2013. december 16-án 14 óra 10 perckor érkezett bejelentés, mely szerint Székesfehérváron, az Aszalvölgyi úton lévő nagyáruházban lopás történt. A biztonsági őrök tetten értek egy nőt és egy férfit, amint két telefont próbáltak az üzletből fizetés nélkül kivinni. A helyszínre érkező járőrök N. Katalin 27 éves, B. Zsolt 31 éves tatabányai lakosokat elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a két tolvajt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották őket. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2013. december 16-án 11 óra 35 perckor érkezett bejelentés, mely szerint Dunaújváros egyik élelmiszerboltjában egy nő többféle terméket is a táskájába rejtett és megpróbált az üzletből kivinni. A helyszínre érkező járőrök a 36 éves dunaújvárosi asszonyt elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a nő ellen szabálysértési eljárást indítottak, mely során meghallgatták, majd szabadon bocsátották.

A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 16-án 8 óra 30 perckor intézkedtek lopás miatt Bicskén, a Csabdi úton lévő nagyáruházban. Egy fiatal férfi csokoládét és egy kapucnis felsőt akart az üzletből ellopni, de a biztonsági őrök tetten érték. A helyszínre érkező egyenruhások elfogták és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították M. Á. Krisztián 20 éves bicskei lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak, majd szabadon bocsátottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.