A 4-es főúton

Két autó ütközött Újfehértó és Téglás között

A főút 251-es kilométerénél történt baleset helyszínelését a rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte.

2013.12.15 09:46MTI

Két autó összeütközött a 4-es főúton Újfehértó és Téglás között vasárnap reggel, a főutat lezárták - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a katasztrófavédelmi igazgatóság.

A kisteherautóban és a személyautóban csak a sofőrök tartózkodtak, mindketten beszorultak járművükbe, őket az újfehértói és nyíregyházi tűzoltók mentik ki - közölte Takács Judit hadnagy, a katasztrófavédelem szóvivője.

A főút 251-es kilométerénél történt baleset helyszínelését a rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte - mondta Fülöp Gergely őrnagy, rendőrségi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.