Perselypénz

Röszkei katolikus templom: elfogták a betörés gyanúsítottját

Őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint betört a röszkei katolikus templomba.

2013.12.03 11:46MTI

Hétfőn érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy ismeretlen tettes betört a templomba, ahonnan kegytárgyakat, valamint perselypénzt vitt el.

A helyszínről a rendőrkutya a gyanúsított lakásáig vezette a nyomozókat, ott megtalálták az ellopott kelyheket, gyertyákat, valamint a pénz egy részét. A rendőrök a házkutatás során elfogták a gyanúsítottat, aki egy szekrény mögött próbált elrejtőzni.

A röszkei lakos a kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A férfit lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.