Sem istent, sem embert

Megrongálták a hanuka-gyertyatartókat

Megrongálták ismeretlenek szombat hajnalban a budapesti Nyugati téren a hanuka alkalmából felállított gyertyatartót, s azt megelőzően, szerdán a Deák téri gyertyatartót - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyeletese.

2013.11.30 19:28MTI
Szerdán gyújtották meg a lángot

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyeletese, Papp Judit elmondta: mindkét esetben egy-egy táblát szakítottak le a gyertyatartókról. A rendőrség rongálás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A hanuka, a zsidó vallás egyik legnagyobb ünnepe szerdán kezdődött meg, ebből az alkalomból szerdán gyújtották meg a hanuka első lángját a gyertyatartókon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.