Magánhasználatra kicsit sok

Nyolcezer doboz cigarettát találtak egy autóban az M3-ason

Külföldi zárjeggyel ellátott cigarettát találtak egy autó csomagterében szerdán a rendőrök az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, a sofőr és az autó utasa ellen eljárás indult.

2013.11.27 11:45MTI

A személygépkocsi átvizsgálásakor a járőrök 800 karton cigarettára bukkantak, amelyről azt mondta a vezető, hogy az út mellett találták.

Az áru értéke meghaladja a hatmillió forintot.

A 22 éves és a 25 éves tiszabezdédi fiatal ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jövedéki orgazdaság miatt indított eljárást - mondta Varga Zoltán, a szervezet észak-magyarországi regionális vám- és pénzügyőri főigazgatóságának sajtóreferense.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.