Őcsény-Szekszárd

A MÉH-telephelyig jutottak a sportcsarnok csaptelepeivel

Csaptelepeket loptak el a hétvégén az őcsényi sportcsarnokból. A bűncselekmény kapcsán négy embert állított elő a rendőrség.

2013.11.19 09:12ma.hu
Fotó: MTI, archív

Az őcsényi polgármester tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen 2013. november 18-án, kora reggel. Elmondása szerint a hétvégén ismeretlen tettesek betörtek a községi sportcsarnokba, az öltözőkből a csaptelepek kifolyócsöveit letörték és ellopták.

Az eset kapcsán a rendőrök november 18-án délelőtt a szekszárdi MÉH-telephelyen igazoltattak egy 22 éves őcsényi, egy 57 éves szakcsi és egy 19 éves paksi férfit, valamint egy 22 éves szakcsi nőt, akik jelentős mennyiségű, feltehetően bűncselekményből származó fémhulladékot akartak leadni. Fenti személyeket előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.