Vádemeléssel zárult a nyomozás

10 ezer forintos tartozásért ölt a drogos nő

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség annak a nőnek az ügyében, aki a gyanú szerint meggyilkolta egy ismerősét, annak mindössze tízezer forintos tartozásáért Nagykanizsán.

2013.11.18 16:08Havariapress

A nyomozás adatai szerint a zalai városban élő nő 2013. július 13-án, a Sikátor utcában szóváltásba keveredett egy férfi ismerősével, majd a vita hevében, az utcán egy konyhakéssel szíven szúrta.

A férfit a mentők kórházba szállították, de sérülése olyan súlyos volt, hogy nem lehetett megmenteni az életét. A 40 éves nő a rendőröknek azt vallotta, hogy a férfi tartozott neki tízezer forinttal; a nyomozás emellett azt is kiderítette, hogy a gyanúsított a cselekmény előtt kábítószert fogyasztott.

A rendőrség a napokban lezárta a nyomozást, s az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte a Zala Megyei Főügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.